8.11.2021 | Obecné

Číčenice byly nad síly Chelčic

Chelčice nezvládly poslední vystoupení v kalendářním roce 2021 a s podzimní částí soutěže se rozloučily prohrou v Číčenicích. O jediný gól utkání se postaral v 71. minutě Pečený.

Číčenice – FK Chelčice 1:0 (0:0)
góly: Pečený

Základní sestava FK Chelčice:
Dušek – Machnyk, Turek, Kapusta, Valenta – Tesař, Křenek, Švec, Kouba – Šácha, Novák

Hosté zažili aktivní vstup do zápasu a snažili se být na míči. Domácí však postavili kvalitní defenzívu, které pevnou rukou velel Hajný. Do náznaků šancí se v Chelčickém dresu dostal jen Šácha a Křenek, ale pokusy obou měly ke gólu daleko.

V druhém dějství se aktivně projevovali opět hosté, kteří se snažili hrozit hlavně ze standardních situací. Ke dvěma dobrý příležitostem se propracoval Machnyk, ale obě jeho hlavičky skončily nad Babického brankou.

V 71. minutě byla k vidění jediná branka zápasu. Tesař špatně vyhodnotil situaci u svého pokutového území a ztratil míč, kterého se zhostil Pečený. Číčenický útočník se prokličkoval skrz hostující obranu a vstřelil překrásný gól do pravého horního roku duškovi branky – 1:0.

Chelčice se snažily vyrovnat, ale jejich snaha končila daleko od Babického. Hosté navíc dohrávali v deseti hráčích. Zkušený Miroslav Lang, který přišel do zápasu až v průběhu hry, neunesl rozhodnutí sudího a nechal se vyloučit.

Po zápase se přímo na hřišti vytvořila nepřehledná situace, která vyústila v další vyloučení. Lukáš Turek byl za údajné nadávky k sudímu také vyloučen.

Poslední minuty utkání si Chelčice za rámeček rozhodně nedají. Hráči svým chování devalvovali jinak povedený podzim, který byl zakončen celkovým druhým místem.

Sponzoři a partneři FK Chelčice